Data Center Arnhem biedt maatwerkoplossingen voor colocatie diensten, van een enkele server tot een private cage op maat.

Data Center Arnhem is er voor organisaties die hoge eisen stellen aan de beschikbaarheid en veiligheid van hun IT dienstverlening. Onze colocatie dienstverlening is gecertificeerd conform SOC2-2. In onze factsheet vindt u alle specificaties van de colocatiedienstverlening.

1/4 Private Rack

Een ¼ 19” private rack biedt de oplossing wanneer u op zoek bent naar een beveiligde omgeving voor uw servers van maximaal 10HE rackruimte. Alle private racks zijn standaard voorzien van twee gescheiden power feeds. Deze zijn elk op 25 Ampère afgezekerd.

1/2 Private Rack

Wanneer een ¼ 19” rack niet (meer) voldoende is kunt u eenvoudig doorgroeien naar een ½ 19” rack. Hierbij verdubbelt de capaciteit naar 20HE rackruimte.

1/1 Private Rack – Full Rack

Een 19″ rack stelt uw organisatie in staat om servers veilig en betrouwbaar onder te brengen in onze state-of-the-art datacenters in Arnhem. Alle private racks zijn onafhankelijk afgesloten en staan in cold corridors, waar een hoge efficiëntie behaald wordt met het koelen van de ICT apparatuur.

Private Suite

Vereist uw organisatie een afgeschermde privé omgeving en heeft u een volume dat het toestaat te kiezen voor een eigen ruimte? Dan realiseert dataplace uw private suite in ons datacenter. Dit is een ruimte volledig ingericht naar uw wensen, alleen toegankelijk voor uw engineers.

Shared-colo

Voor het plaatsen van enkele servers hebben we de shared-colo oplossing. Hierbij kunt u gebruik maken van een gemeenschappelijk rack met power- en connectiviteitsvoorziening tegen een scherpe prijs. Neem contact met ons op voor een passende prijsopgave.