Advies en Consultancy

Data Center Arnhem heeft ervaren engineers en consultants die u kunnen helpen bij het ontwerp van de optimale configuratie. Geen vraag is hetzelfde en dus ook geen oplossing gelijk. Daarom staan we klaar voor een passende maatwerk oplossing. Graag gaan we met u in gesprek om mogelijkheden voor uw vraagstukken door te nemen.

Remote Hands

Wanneer een server in uw rack is uitgevallen hoeft u niet zelf naar het datacenter te rijden voor het indrukken van een powerknop. Een medewerker kan werkzaamheden voor u uitvoeren in het datacenter.

Monitoring

Data Center Arnhem monitort 24 x 7 x 365 alle systemen en onderneemt pro-actief om problemen te voorkomen. Daarbij krijgt elke klant maandelijks output rapportages van de condities en loads van zowel het netwerk als de infrastructuur. Hiermee geven we de eindgebruiker maximaal inzicht in beschikbaarheid en verbruiken.

Faciliteiten

Data Center Arnhem beschikt over ondersteunende faciliteiten. Zo kunt u gebruik maken van klanten- en vergaderruimtes. De klantenruimtes zijn voorzien van patchverbindingen zodat u in een rustige ruimte kunt werken aan uw omgeving op de datazaal. De vergaderruimtes zijn voorzien van presentatieschermen en comfortabel meubilair om met groepen tot 12 personen te kunnen vergaderen. Daarnaast hebben we op beide locaties een lift, goede koffie en gratis Wi-Fi.

24/7 Toegang

Beide locaties zijn 24/7 toegankelijk voor onze klanten.