Datacenter Arnhem stelt zeer hoge eisen aan de kwaliteit en beschikbaarheid van haar stroomvoorziening. Het datacenter aan de Tivolilaan heeft een track record van ruim 16 jaar 100% up-time. Elk rack is redundant gevoed, en elke voeding heeft afzonderlijke secundaire voorzieningen. Alle voedingen naar de racks zijn afgezekerd op 25 Ampère en elke voeding kan afzonderlijk de volledige IT-Load op één feed dragen. De afbeelding onderaan deze pagina geeft de huidige infrastructuur van DCA1 weer.

Monitoring
Elk rack wordt actief gemonitord om verbruiken, condities en de continuïteit te waarborgen. Iedere maand worden er vanuit het Network Operations Center (NOC) output rapportages verstuurd naar de eindgebruikers.

Testen
Iedere maand wordt onze complete powervoorziening onderworpen aan een onbelaste test. Deze tests worden uitgevoerd om de condities van zowel de primaire als secundaire energievoorziening in beide datacentra op peil te houden. Naast de onbelaste test wordt er vier keer per jaar een belaste test uitgevoerd.

DCA.1 Tivolilaan

Primair
2x 1.000 kVA Public Grid

Secundair
2x 1.000 kVA NSA

Redundantie
2N+1

UPS
4x Hipulse 300kVA

DCA.2 Kleefse Waard

Primair
3x Dalkia IPKW Energy 45MW

Secundair
Public Grid Liander

Redundantie
2N+1

UPS
2x K-Star 100kVA