De snelheid waarmee Max Verstappen zijn zege binnen haalt wordt bepaald door zijn raceauto. Echter het team dat achter hem staat is net zo belangrijk!

Waarom heeft niet iedereen dezelfde motor in Formule 1? Behalve een strijd tussen coureurs is het ook altijd een technische strijd tussen teams en motorleveranciers. Ferrari wil op het circuit met Mercedes en de Red Bulls vechten om te bewijzen dat zij betere auto’s en motoren maken. Zo gaat het met data centers ook. Niet elk data center kan die strijd aan. Data Center Arnhem heeft zich inmiddels bewezen en loopt daarin voorop. Tevredenheid van onze klanten is doorslaggevend en enkele statements uit het klanttevredenheidsonderzoek wil ik graag met u delen;

“Wij hadden een vrij complexe netwerk infrastructuur dit is nu overzichtelijk en tot  detail nauwkeurig uitgewerkt.“ 

“De connectiviteitsdiensten van Data Center Arnhem verlopen net zo snel “to the rest of the world” als dat je direct in Amsterdam zit. Wij willen niet naar een drukke Schiphol en onder NAP zitten. De keuze om voor Arnhem te kiezen is voor ons ook ideaal in verband met  de koppeling met het buitenland zoals DE-CIX en AMS-IX.” 

 “Een klein maar vakkundig en no-nonsense team waarbij direct en persoonlijk klantcontact is. Ze zijn erg flexibel en spelen in op onze wensen. Iedereen op kantoor kent onze engineers en ze maken altijd even tijd voor een kop koffie. Het is altijd gezellig.” 

“Alles wordt keurig gemonitord. We worden overal van op de hoogte gehouden”. 

“We zijn nu inmiddels 4 jaar klant bij Data Center Arnhem. Wij hechten erg veel waarde aan certificeringen en classificaties en een stevige en redundante architectuur in alle opzichten. Dit was voor ons doorslaggevend om destijds te kiezen voor Data Center Arnhem”. 

“Wij zijn erg tevreden met de combinatie van een eigen glasvezelring waarmee er maximale uptime gegarandeerd wordt”.

Tot slot;

What’s up met die vlaggen waar baansuppoosten mee zwaaien in de Formule 1?
Een gele vlag betekent langzaam rijden omdat er in de buurt een ongeluk is gebeurd, rommel op de baan ligt of er op of aan het circuit gewerkt wordt. Hangt de rode vlag uit, dan wordt de sessie om veiligheidsredenen stilgelegd of gestopt. Blauw betekent dat iemand achter je je op een ronde achterstand gaat zetten. Dan moet je aan de kant. De zwart/wit geblokte spreekt voor zich, dit is de finish. Wij zijn er al, en nu bent u aan de beurt! !

U bent van harte welkom op onze locatie voor een rondleiding in onze historische en indrukwekkende data center! Ik geef u graag meer informatie. Özlem Lieberwirth, accountmanager Data Center Arnhem, 06 17 17 4205.