Onderhoud inkoopstation – Liander heeft aangegeven groot onderhoud te willen gaan uitvoeren aan het inkoopstation. Het inkoopstation is de koppeling met onze energieleverancier. In dit inkoopstation bevindt zich een aantal beveiligingen en een aantal schakelaars. Deze beveiligingen en schakelaars hebben een periodieke onderhoudsbeurt nodig om goed te kunnen blijven functioneren.

Live testing noodstroominstallaties – In navolging van het onderhoud aan het inkoopstation zal er aansluitend een live-test uitgevoerd worden aan de noodstroominstallatie. Het inkoopstation zal tijdens het onderhoud spanningsloos gemaakt moeten worden, zodat het onderhoud uitgevoerd kan worden. Voor ons is dit een mooie gelegenheid om de noodstroominstallatie te testen. De test van de noodstroominstallatie zal gedurende het onderhoud aan het inkoopstation plaatsvinden.

Energiemeting ATS/NB4 vervangen – In een van de ATS verdeelkasten is de energiemeting niet geheel correct. Hiervan ziet u verder weinig, echter voor ons is dit een belangrijke meting. Een afwijking in de meting kan een scheef beeld geven in de beheersing van de totale installatie. Daarom zorgen wij ervoor dat ons verbruik op meerdere punten wordt gemeten. Uw apparatuur zal gedurende het gehele onderhoudswindow geen problemen ondervinden.[/fusion_text][/fullwidth]